KONFERENCJA „WŁOSKI I POLSKI RYNEK ŻYWNOŚCI – TO TRZEBA WIEDZIEĆ”

KONFERENCJA „WŁOSKI I POLSKI RYNEK ŻYWNOŚCI – TO TRZEBA WIEDZIEĆ”

Zapraszamy na wyjątkowe wydarzenie organizowane przez Polską Izbę Biznesową we Włoszech, którego nie mogą przegapić firmy zainteresowane sprzedażą produktów we Włoszech oraz importerzy, chcący wprowadzać włoskie produkty do Polski.

Spotkanie „Włoski i polski  rynek żywności – to trzeba wiedzieć” łączy w sobie konferencję oraz networking biznesowy. W ramach wydarzenia poprowadzone będą dwa bloki wykładów w języku polskim oraz włoskim (z tłumaczeniami), które będą się skupiać na aktualnych trendach i preferencjach konsumentów, podtrzymywaniu relacji z włoskimi i polskimi partnerami biznesowymi oraz innowacjach sektora rolno-spożywczego. Nie zabraknie również wątków prawnych – prelekcję w języku włoskim przybliżającą odpowiedzialność za produkty wprowadzane na rynku polskim wygłosi dr Agnieszka Szymecka-Wesołowska.

W ramach networkingu podczas popołudniowej sesji spotkań B2B uczestnicy będą mieli okazję odbyć rozmowę z potencjalnymi partnerami biznesowymi z Polski lub Włoch, którzy odpowiadają profilowi działania firmy. Jest to idealna okazja do wymiany doświadczeń oraz nawiązania pierwszych relacji biznesowych.

Cieszymy się, że Centrum Prawa Żywnościowego zostało partnerem Konferencji.

Wydarzenie rozpocznie się 10 lutego 2021 roku o godzinie 10:00. Z pełnym programem Konferencji mogą się Państwo zapoznać TUTAJ