Ogólnopolska Konferencja „Od pola do stołu”

Ogólnopolska Konferencja „Od pola do stołu”

Zapraszamy do działu w konferencji, podczas której na czynniki pierwsze rozłożone zostaną założenia nowej unijnej strategii „Od pola do stołu”, która w kompleksowy sposób uwzględnia wyzwania związane ze zrównoważonymi systemami żywnościowymi w kontekście zdrowia i ekologii.

Wśród ekspertów Konferencji znajdzie się dr Agnieszka Szymecka-Wesołowska, która weźmie udział w panelu „ Znakowanie żywności – co czeka producentów żywności”.

Konferencja online skierowana jest nie tylko do producentów żywności i rolników, ale również producentów opakowań, hurtowni spożywczych, hurtowni produktów ekologicznych, producentów żywności innowacyjnej oraz producentów alternatywnych źródeł energii.

Transmisja online już 23 września 2021 roku. Szczegółowy plan wydarzenia oraz formularz zapisów znajduje się na stronie Organizatorów.