E-commerce – jak poprawnie prezentować i reklamować produkty on-line?
W ramach szkolenia uczestnicy zapoznają się z podstawowymi regulacjami e-commerce w zakresie m.in.
W ramach szkolenia uczestnicy zapoznają się z podstawowymi regulacjami e-commerce w zakresie m.in.
Szkolenie obejmuje kompleksowy przegląd dobrowolnych haseł i oznaczeń „bez..
Przedmiotem szkolenia jest omówienie warunków produkcji i wprowadzania do obrotu żywności ekologicznej.
Szkolenie zawiera szczegółowe omówienie prawnego scenariusza w przypadku zakwestionowania przez Głównego Inspektora Sanitarnego (GIS) notyfikowanego produktu np.
Szkolenie obejmuje omówienie pism oraz dokumentów, jakie przedsiębiorcy mogą otrzymać od organów urzędowej kontroli żywności.
Greenwashing, czyli pseudoekologiczny marketing to zjawisko, na które coraz częściej uwagę zawracają konsumenci i piętnują inspekcje kontrolne.
Szkolenie poświęcone jest poprawnemu ustalaniu i deklarowaniu informacji o wartości odżywczej w etykietowaniu środków spożywczych.
Przedmiotem szkolenia jest omówienie zasad znakowania środków spożywczych w Ukrainie oraz warunków ich eksportu (dokumentacja i procedury celne).
W ramach szkolenia otrzymasz nie tylko wszelkie niezbędne informacje dotyczące ogólnych zasad znakowania produktów spożywczych kierowanych na rynek USA, ale dowiesz się o możliwych sposobach in...
W jakich przypadkach deklaracja pochodzenia środka spożywczego będzie obowiązkowa a w jakich dobrowolna? Kiedy koniecznym będzie wskazywanie pochodzenia podstawowego składnika?