W celu uzyskania oferty oraz wszelkich pytań napisz do nas: szkolenia@food-law.pl lub zadzwoń na nr: 511-444-302
POZOSTAŁE SZKOLENIA Zobacz także
Jak prowadzić lokal gastronomiczny, małą gastronomię i catering zgodnie z przepisami – prawo, dokumentacja, kontrola
Szkolenie skierowane jest do podmiotów prowadzących działalność gastronomiczną w różnych formach – od lokali stacjonarnych, przez małą gastronomię, po catering i model współpracy B2B.
Urzędowe kontrole żywności, pasz i karm dla zwierząt – co mogą inspekcje i przedsiębiorcy?
Szkolenie obejmuje omówienie czynności, jakie mogą być podejmowane w toku kontroli poszczególnych organów prowadzących urzędową kontrolę żywności, pasz i karm dla zwierząt. W ramach szkolenia omówione zostaną także prawa i obowiązki przedsiębiorców podczas kontroli.
Czekamy na Ciebie Napisz do nas!
Nasze usługi kierujemy do wszystkich podmiotów prywatnych i publicznych związanych z sektorem rolno-spożywczym: przedsiębiorstw indywidualnych (producenci, przetwórcy, agenci, dystrybutorzy, importerzy) oraz organizacji. Pomagamy wszystkim – od międzynarodowych korporacji po start-upy.