Szkolenie „Audytor wewnętrzny BRCGS Food wersja 9” jest zaprojektowane, aby dostarczyć uczestnikom wiedzy i umiejętności niezbędnych do przeprowadzania audytów wewnętrznych zgodnie z najnowszymi wymaganiami standardu BRCGS Food Safety, wersja 9. Celem szkolenia jest dostarczenie uczestnikom niezbędnej wiedzy i umiejętności do skutecznego planowania, przeprowadzania oraz raportowania audytów wewnętrznych w oparciu o najnowszą wersję standardu BRCGS Food Safety, wersja 9.

Wymagania standardu BRCGS Food wersja 9
Szkolenie „Audytor wewnętrzny BRCGS Food wersja 9” jest zaprojektowane, aby dostarczyć uczestnikom wiedzy i umiejętności niezbędnych do przeprowadzania audytów wewnętrznych zgodnie z najnowszymi wymaganiami standardu BRCGS Food Safety, wersja 9.
W celu uzyskania oferty oraz wszelkich pytań napisz do nas: szkolenia@food-law.pl lub zadzwoń na nr: 511-444-302
POZOSTAŁE SZKOLENIA Zobacz także

Food Defence / Food Fraud zgodnie ze standardami BRCGS Food, IFS Food, FSSC 22000
Szkolenie ma na celu zapoznanie uczestników z wymaganiami dotyczącymi Food Defence i Food Fraud w ramach standardów BRCGS Food, IFS Food oraz FSSC 22000, a także przedstawienie praktycznych metod ich wdrożenia w przedsiębiorstwie.

Interpretacja wymagań dyrektywy CSRD w nawiązaniu do raportowania ESG
Dyrektywa CSRD, czyli nowe unijne wymogi dotyczące sprawozdawczości przedsiębiorstw w zakresie zrównoważonego rozwoju, nie omija branży spożywczej. Jednym z najbardziej istotnych jest aspektów jest obowiązek raportowania ESG (Environmental, Social, Corporate Governance).

Czekamy na Ciebie Napisz do nas!
Nasze usługi kierujemy do wszystkich podmiotów prywatnych i publicznych związanych z sektorem rolno-spożywczym: przedsiębiorstw indywidualnych (producenci, przetwórcy, agenci, dystrybutorzy, importerzy) oraz organizacji. Pomagamy wszystkim – od międzynarodowych korporacji po start-upy.