DZIELIMY SIĘ WIEDZĄ Szkolenia

Szkolenia pracowników są ważnym elementem działalności każdej firmy działającej na rynku spożywczym. Oferujemy bogaty wybór szkoleń z zakresu całej tematyki dotyczącej prowadzenia działalności na rynku spożywczym. Szkolenia prowadzimy w formie otwartej na terenie całej Polski oraz zamkniętej, tj. w dedykowane dla pojedynczego podmiotu z wybranej tematyki (w siedzibie Klienta). Poza szkoleniami standardowymi (stacjonarnymi) organizujemy także webinaria oraz oferujemy szkolenia w formie nagrań.

Szkolenia

W sprawie szkoleń prosimy o kontakt mailowy: szkolenia@food-law.pl lub telefoniczny: 511-444-302

NAJBLIŻSZE SZKOLENIA

Następne szkolenia

Urzędowe kontrole żywności – prawo i praktyka

Szkolenie dotyczy praktycznych aspektów funkcjonowania w Polsce przebiegu urzędowych kontroli żywności z perspektywy przedsiębiorcy. Szkolenie opiera się na przykładach rzeczywistych decyzji inspekcji kontrolnych i orzeczeń sądowych..

Data szkolenia
Na zamówienie
Koszt szkolenia
Do wyceny

ABC znakowania żywności – prawo i praktyka

Szkolenie dotyczy podstawowych aspektów znakowania produktów spożywczych. W przystępny sposób z perspektywy praktycznej omawiamy informacje obowiązkowe, które muszą znaleźć się na etykiecie żywności, oraz reguły stosowania informacji dobrowolnych.

Data szkolenia
Na zamówienie
Koszt szkolenia
Do wyceny

Czekamy na Ciebie Napisz do nas!

Nasze usługi kierujemy do wszystkich podmiotów prywatnych i publicznych związanych z sektorem rolno-spożywczym: przedsiębiorstw indywidualnych (producenci, przetwórcy, agenci, dystrybutorzy, importerzy) oraz organizacji. Pomagamy wszystkim – od międzynarodowych korporacji po start-upy.