DZIELIMY SIĘ WIEDZĄ Szkolenia

Szkolenia pracowników są ważnym elementem działalności każdej firmy działającej na rynku spożywczym. Oferujemy bogaty wybór szkoleń z zakresu całej tematyki dotyczącej prowadzenia działalności na rynku spożywczym. Szkolenia prowadzimy w formie otwartej na terenie całej Polski oraz zamkniętej, tj. w dedykowane dla pojedynczego podmiotu z wybranej tematyki (w siedzibie Klienta). Poza szkoleniami standardowymi (stacjonarnymi) organizujemy także webinaria oraz oferujemy szkolenia w formie nagrań.

Szkolenia

W sprawie szkoleń prosimy o kontakt mailowy: szkolenia@food-law.pl lub telefoniczny: 511-444-302

NAJBLIŻSZE SZKOLENIA

Następne szkolenia
Szkolenia: Food waste w biznesie spożywczym: regulacje prawne i praktyka

Food waste w biznesie spożywczym: regulacje prawne i praktyka

Przeciwdziałanie marnowaniu żywności w łańcuchu produkcji i dystrybucji żywności to temat, który przedsiębiorstwa coraz częściej podejmują nie tylko ze względu na minimalizowanie kosztów i strat, ale także ze względu na ograniczanie negatywnych skutków środowiskowych i społecznych...

Data szkolenia
10 października 2024- ONLINE NA ŻYWO
Koszt szkolenia (1 uczestnik)
Szkolenia: Food waste w biznesie spożywczym: regulacje prawne i praktyka
490 zł netto zł + VAT
Szkolenia: Interpretacja wymagań dyrektywy CSRD w nawiązaniu do raportowania ESG

Interpretacja wymagań dyrektywy CSRD w nawiązaniu do raportowania ESG

Dyrektywa CSRD, czyli nowe unijne wymogi dotyczące sprawozdawczości przedsiębiorstw w zakresie zrównoważonego rozwoju, nie omija branży spożywczej. Jednym z najbardziej istotnych jest aspektów jest obowiązek raportowania ESG (Environmental, Social, Corporate Governance).

Data szkolenia
18 listopada 2024- ONLINE NA ŻYWO
Koszt szkolenia (1 uczestnik)
Szkolenia: Interpretacja wymagań dyrektywy CSRD w nawiązaniu do raportowania ESG
590 zł netto zł + VAT
Szkolenia: Wprowadzanie konsumenta w błąd: prawo, praktyka, odpowiedzialność

Wprowadzanie konsumenta w błąd: prawo, praktyka, odpowiedzialność

Zakaz wprowadzania konsumentów w błąd to jedna z podstawowych zasad związanych z oznakowaniem, reklamą i prezentacją środków spożywczych. Zakaz ten został przewidziany w art. 16 rozporządzenia nr 178/2002 a następnie uszczegółowiony w art. 7 rozporządzenia nr 1169/2011.

Data szkolenia
5 grudnia 2024- ONLINE NA ŻYWO
Koszt szkolenia (1 uczestnik)
Szkolenia: Wprowadzanie konsumenta w błąd: prawo, praktyka, odpowiedzialność
490 zł netto zł + VAT
Szkolenia: Znakowanie żywności dla dzieci w wieku 3+

Znakowanie żywności dla dzieci w wieku 3+

W ramach szkolenia uczestnicy poznają wymogi prawne dotyczące znakowania żywności kierowanej do dzieci powyżej 3 r.ż. Podczas spotkanie przedstawione zostaną zasady, które należy uwzględnić projektując produkty dedykowane dzieciom.

Data szkolenia
16 stycznia 2025- ONLINE NA ŻYWO
Koszt szkolenia (1 uczestnik)
Szkolenia: Znakowanie żywności dla dzieci w wieku 3+
490 zł netto
Szkolenia: Urzędowe kontrole żywności – prawo i praktyka

Urzędowe kontrole żywności – prawo i praktyka

Szkolenie dotyczy praktycznych aspektów funkcjonowania w Polsce przebiegu urzędowych kontroli żywności z perspektywy przedsiębiorcy. Szkolenie opiera się na przykładach rzeczywistych decyzji inspekcji kontrolnych i orzeczeń sądowych..

Data szkolenia
Szkolenia: Urzędowe kontrole żywności – prawo i praktyka
Na zamówienie
Koszt szkolenia (1 uczestnik)
Szkolenia: Urzędowe kontrole żywności – prawo i praktyka
Do wyceny
Szkolenia: ABC znakowania żywności – prawo i praktyka

ABC znakowania żywności – prawo i praktyka

Szkolenie dotyczy podstawowych aspektów znakowania produktów spożywczych. W przystępny sposób z perspektywy praktycznej omawiamy informacje obowiązkowe, które muszą znaleźć się na etykiecie żywności, oraz reguły stosowania informacji dobrowolnych.

Data szkolenia
Szkolenia: ABC znakowania żywności – prawo i praktyka
Na zamówienie
Koszt szkolenia (1 uczestnik)
Szkolenia: ABC znakowania żywności – prawo i praktyka
Do wyceny
Szkolenia: Wymagania standardu BRCGS Food wersja 9

Wymagania standardu BRCGS Food wersja 9

Szkolenie „Audytor wewnętrzny BRCGS Food wersja 9” jest zaprojektowane, aby dostarczyć uczestnikom wiedzy i umiejętności niezbędnych do przeprowadzania audytów wewnętrznych zgodnie z najnowszymi wymaganiami standardu BRCGS Food Safety, wersja 9.

Data szkolenia
Szkolenia: Wymagania standardu BRCGS Food wersja 9
Na zamówienie
Koszt szkolenia (1 uczestnik)
Szkolenia: Wymagania standardu BRCGS Food wersja 9
Do wyceny
Szkolenia: Wymagania standardu FSSC 22000 wersja 6.0

Wymagania standardu FSSC 22000 wersja 6.0

Szkolenie dotyczące standardu FSSC 22000 wersja 6.0 koncentruje się na najnowszych aktualizacjach i wymaganiach wprowadzonych w tej wersji standardu, obowiązującej od 1 kwietnia 2024 roku.

Data szkolenia
Szkolenia: Wymagania standardu FSSC 22000 wersja 6.0
Na zamówienie
Koszt szkolenia (1 uczestnik)
Szkolenia: Wymagania standardu FSSC 22000 wersja 6.0
Do wyceny
Szkolenia: Audytor wewnętrzny IFS Food wersja 8

Audytor wewnętrzny IFS Food wersja 8

Szkolenie „Audytor wewnętrzny IFS Food wersja 8” jest przeznaczone dla osób odpowiedzialnych za przeprowadzanie audytów wewnętrznych zgodnych z wymaganiami standardu IFS Food.

Data szkolenia
Szkolenia: Audytor wewnętrzny IFS Food wersja 8
Na zamówienie
Koszt szkolenia (1 uczestnik)
Szkolenia: Audytor wewnętrzny IFS Food wersja 8
Do wyceny

Czekamy na Ciebie Napisz do nas!

Nasze usługi kierujemy do wszystkich podmiotów prywatnych i publicznych związanych z sektorem rolno-spożywczym: przedsiębiorstw indywidualnych (producenci, przetwórcy, agenci, dystrybutorzy, importerzy) oraz organizacji. Pomagamy wszystkim – od międzynarodowych korporacji po start-upy.