Szkolenie dotyczy wymagań systemu HACCP wg standardu IFS Food wersja 8.

Wymagania systemu HACCP wg standardu IFS Food wersja 8
Szkolenie dotyczy wymagań systemu HACCP wg standardu IFS Food wersja 8.
Szkolenie dotyczy wymagań systemu HACCP wg standardu IFS Food wersja 8.
Szkolenie dotyczy wymagań systemu HACCP wg standardu IFS Food wersja 8.
W celu uzyskania oferty oraz wszelkich pytań napisz do nas: szkolenia@food-law.pl lub zadzwoń na nr: 511-444-302
Branża spożywcza stoi przed kolejnymi zmianami w przepisach prawa żywnościowego. Nowe regulacje mają na celu zwiększenie przejrzystości informacji dla konsumentów, poprawę jakości handlowej produktów oraz wzmocnienie działań na rzecz zrównoważonego rozwoju.
Greenwashing, czyli pseudoekologiczny marketing produktów i usług, to zjawisko, które coraz bardziej interesuje nie tylko konsumentów, ale także prawodawcę. W lutym 2024 r.
Nasze usługi kierujemy do wszystkich podmiotów prywatnych i publicznych związanych z sektorem rolno-spożywczym: przedsiębiorstw indywidualnych (producenci, przetwórcy, agenci, dystrybutorzy, importerzy) oraz organizacji. Pomagamy wszystkim – od międzynarodowych korporacji po start-upy.