Pomagamy w spełnieniu wymagań prawnych z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności (skład, parametry fizyko-chemiczne i mikrobiologiczne, obliczanie wartości odżywczych, zanieczyszczenia, pozostałości pestycydów, oznakowanie, opakowanie, materiały przeznaczone do kontaktu z żywnością itd.) oraz procesów produkcyjnych, w tym zwłaszcza procedur higieniczno-sanitarnych (HACCP i inne).
Dzięki naszemu zespołowi doświadczonych prawników i technologów żywności, a także przy współpracy z audytorami systemów jakości i ekspertami naukowymi z różnych dziedzin, doradzamy we wszystkich kwestiach związanych z przetwarzaniem i przechowywaniem surowców, półproduktów i produktów żywnościowych. Doskonale rozumiemy cele i zadania działów jakości w przedsiębiorstwach spożywczych.


Czekamy na Ciebie Napisz do nas!
Nasze usługi kierujemy do wszystkich podmiotów prywatnych i publicznych związanych z sektorem rolno-spożywczym: przedsiębiorstw indywidualnych (producenci, przetwórcy, agenci, dystrybutorzy, importerzy) oraz organizacji. Pomagamy wszystkim – od międzynarodowych korporacji po start-upy.