Program mentoringowy
13 marca 2024
Konsekwencją statusu danej żywności jako żywności nieopakowanej jest stosowanie odmiennych zasad w oznakowaniu niż te, które zostały przewidziane dla żywności opakowanej.
27.10.2025 r. w Sejmie RP odbyło się IV Forum Bezpiecznej Żywności, zorganizowane pod hasłem: „Edukacja żywnościowa w szkole — brakujące ogniwo zielonej transformacji”.
Tym razem uruchamiają nowy, niespotykany format w akceleracji: foodtech.ac ALL-STARS to program, rozwijania kompetencji biznesowych niezbędnych nie tylko początkującym i doświadczonym przedsiębiorcom, ale także korporacyjnym wyjadaczom.
To naszpikowany wiedzą kurs na foodowego innowatora, niezależnie od rozmiaru organizacji. Oprócz najnowszej wiedzy z branży, uczestnicy poznają ludzi którzy stworzyli największe biznesy spożywcze w kraju.
Eksperci podzielą się praktyczną wiedzą z:
– zarządzania zarówno foodowym startupem, jak i dużą firmą,
– finansów i inwestycji,
– motywowania zespołu i dbania o zdrowie psychiczne,
– prawa w żywności,
– marketingu w branży spożywczej,
– storytellingu oraz przemawiania publicznego,
– e-commerce i e-grocery,
– technologii żywności i rozwoju nowych produktów.
Jeśli masz lub znasz kogoś kto tworzy produkt lub technologię wpływającą pozytywnie na zdrowie ludzi i planety, aplikuj już dziś na foodtech.ac – rekrutacja trwa do 5 kwietnia. 👉 https://foodtech.ac/pl/
📱 22 398 60 79
📍 Wiejska 17 lok. 6, 00-480 Warszawa
✉️ biuro@food-law.pl
🌐 www.food-law.pl